Kunstner Per Hillo

 

Min kunst handler om kærlighed

Jeg begyndte at male mens jeg var indlagt på psykiatrisk hospital på grund af stress og depression. Her fandt jeg, at det gav ro i mine tanker enten at male eller at sove.

Jeg besluttede at det skulle være positive malerier fulde af kærlighed og omsorg for hinanden.

Det er nu med stor taknemmelighed, at jeg har fået mulighed for at lave værker både til Hende Majestæt Dronning Margrethe og til  Kong Frederik 10., at jeg har udstillet i New York City de sidste 10 år og at jeg arbejder sammen med et galleri i Hong Kong.

Jeg har levet udelukkende af min kunst i ca. 20 år og værdsætter, at jeg kan gå glad "på arbejde" hver eneste dag. 


Husk at der er bytteret på mine malerier lige så længe jeg kan holde på en pensel. Så også om 5 år hvis du ændrer indretning eller andet. Det fungerer således at det beløb du gav da du købte maleriet kan du frit vælge nyt for. 
De fleste malerier der kommer retur går i mit museum hjemme .

Kærlig hilsen Per Hillo