EVENTS & FOREDRAG

Event: Foredrag og fernisering med Per Hillo
Hvor: Skovshoved Hotel - Strandvejen 267, 2920 Charlottenlund
Hvornår: Onsdag d. 6. marts kl 19.00
Pris: 50 DKK
kan betales til Nancy på tlf. 23 24 86 23 - skriv "foredrag" som kommentar
book bord i restaurant kl 18.00: 
Bestil her eller reception@skovshovedhotel.com

Jeg glæder mig til at holde foredrag og fernisering på Skovshoved Hotel, Onsdag d. 6. Marts kl. 19.00
Der trækkes lod om et gavekort på 1000 kr. til Pers kunst blandt tilhørerne. Jeg glæder mig til at udstille og holde foredrag på det smukke skovshoves hotel. 
Per Hillo siger selv: Mit foredrag handler om min mentale nedsmeltning og hvordan jeg blev rask igen, og hvordan det er lykkedes mig at komme tilbage til et skønt liv og til at leve af min kunst i mange år. Forvent ikke en lidelses historie. Jeg prøver at fortælle med humor og livsglæde også om tiden på psykiatrisk hospital. Jeg fortæller blandt andet en masse ting, som jeg gerne ville have vidst, inden jeg gik ned med stress og angst Lidt om hvad kunst også kan være. Om hvordan det er gået til at jeg har lavet værker både til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, og til Hans Majestæt Kong Frederik, og at jeg har udstillet i f eks Hong Kong, NYC og Cannes flere gange.

Du kan starte aftenen med middag kl.18.00 i Restaurant Skovshoved, som tilbyder Dagens Fangst inkl. et glas af husets vin for kr. 195,- Bordbestilling til middag senest 2. marts bookes her eller ved mail til reception@skovshovedhotel.com Tilmeld til foredraget ved at overføre 50 kr. via mobilepay til Nancy på tlf. 23248623 med tekst ”foredrag”